MINE BØGER

FIND UD AF FAMILIEN, Generationernes samspil på godt og ondt, (Forlaget Fri 2010) behandler et område, som er behersket af mange fordomme og fortielser: Er det tætte familiesammenhold altid et gode? Eller kan det være skadeligt og måske endda livsfjendsk?

Bogen viser, hvilke undertrykkende mekanismer i familien du som voksen kan komme fri af på en skånsom, men virkningsfuld måde. Dermed kan du langt bedre finde og følge din egen vækstvej - i stedet for ubevidst at være styret af andre.

Bogen hviler på mange års terapeutiske erfaringer. Den henvender sig til alle, der ønsker at blive klogere på sig selv og familien - for derigennem at kunne handle mere hensigtsmæssigt.

FIND UD AF FAMILIEN er en anderledes bog om løsningen af dine og din families problemer.

Bogen kan købes hos forfatteren. Pris 200 kr. + forsendelse.

Skriv til forfatteren på mail ved at klikke på adressen: daa@aagaard-analyse.dk

 

MANDEN & HANS MOR - og hvad deres relation betyder for parforholdet, (Borgen 2002) handler om, hvad der kan ske, når en mand ikke rigtig har frigjort sig fra sin mor - og når hun heller ikke har sluppet ham.

Han kan få alvorlige problemer med sin maskulinitet og sin selvfølelse, og ofte oplever han, at det er svært at få et parforhold til at fungere.

Ved hjælp af en række cases vises, hvordan selv velfungerende og aktive mænd tit har svært ved at mærke deres egne følelser og få sagt fra, når deres kone eller kæreste bliver for dominerende.

Bogen dokumenterer, at det mange gange er mødrenes kvælende omsorg for deres sønner, der skaber umodne og handlingslammede mænd, ægtemænd og fædre. Mænd, der tror, at kvinden ved bedst, hvad der er godt for ham …

MANDEN & HANS MOR er en vigtig øjenåbner for både mænd og kvinder. Bogen giver konkret vejledning i og inspiration til, hvordan man(d) gennemskuer de destruktive mønstre og gør noget ved problemet.

Bogen er udsolgt fra forlaget, men kan stadig købes hos forfatteren.

Skriv til forfatteren på mail ved at klikke på adressen: daa@aagaard-analyse.dk